Vanuit respect en liefdevolle aandacht help ik je om beter in contact te zijn met je lichaam.

astrid-zwetsloot
Astrid Zwetsloot Massagetherapeut

Ik ben Astrid Zwetsloot. (1957)
Ik masseer inmiddels meer dan 30 jaar. Ik werk vanuit respect, liefdevolle aandacht, rust en bewustzijn. Voortdurende bijscholing zorgt voor verbreding en verdieping van mijn behandelingen.
Dit betekent dat ik veel aan het onderhoud van mijn conditie doe, in alle opzichten: yoga, meditatie, beweging, zelf gemasseerd worden, voeding, coaching en (bij)scholing. Hieruit haal ik inspiratie om bewust te zijn en te blijven. Het tweede jaar van de opleiding tot Miraja soul energy healer heb ik afgerond. Deze training heeft mij geholpen om mijn intuïtie gerichter in te zetten. Ik streef ernaar de kwaliteit van mijn behandeling zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Vanuit respect en liefdevolle aandacht help ik je om beter in contact te zijn met je lichaam.

Ik ben getrouwd met Keesjan. Samen hebben we vier volwassen kinderen, twee kleindochters en twee kleinzonen.

Meer bewustwording, aandacht en innerlijke rust door massage