Zo ervaren cliënten een massage…

Wil jij ook je ervaring delen? Mail mij jouw ervaring, dan zet ik deze ook graag op de site.

Monique:

Beste Astrid, het is bij jou altijd veilig en vertrouwd. Ik kan volop ontspannen van je massage, als je klaar bent voel ik me echt anders in mijn lichaam.

Martha:

De aanleiding voor het nemen van de massages is voor mij de aandacht voor mezelf en me te laten verwennen geweest. Ik bemerk dat ik wat meer de controle los kan laten en me makkelijker aan je overgeef. Dit werkt door in het dagelijkse leven. Fijn van de behandeling vind ik dat die in totale stilte plaatsvind zodat ik me kan concentreren op mijn ademhaling en op jouw werkende handen. Ik maak al her en der reclame voor je en hoop dat dat vruchten gaat afwerpen. Want ik gun iedereen de ervaring die ik krijg van de massages.

Dharmo:

Door een klein ongeval ontmoetten we elkaar na jaren weer. Je vertelde me toen over je massagepraktijk. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment. En ik maakte ik mijn eerste afspraak met jou. Na de massage voel ik me heerlijk ontspannen. Het fijnste van de behandelingen, die ik regelmatig bij jou onderga, zijn de rust en de aandacht van jou bij wat je doet en van mezelf bij wat ik voel en ervaar, de warmte en de ontspanning.

Hester:

De massages geven me diepe ontspanning en bewustwording. Wat vooral erg fijn is om een thema te nemen waar ik mee bezig ben, hierop te focussen en te laten gebeuren wat er gebeurd. Astrid haar warme handen weten precies waar ze moeten zijn en ze stelt de juiste vragen! Verder is het moeiteloos in het nu zijn. En na afloop er nog een poosje heerlijk van genieten. Een echte aanrader!!

Hannah:

Voordat ik de eerste afspraak maakte aarzelde ik, want: gun ik het mezelf om me te laten masseren? Is het niet vreemd om iemand anders aan mijn lichaam te laten zitten? Is het niet veel geld om aan mezelf uit te geven?

Maar uit ervaring blijkt: voor de massage ben ik vaak druk in mijn hoofd. Daarna is er rust in mijn hoofd en daarnaast zachtheid/liefde voor mijn lichaam. De massages geven mij rust.

‘Astrid je bent heel lief en bewust betrokken bij de massage en bij mij. Het geeft me vertrouwen dat je weet wat je doet en voelt.’ Massage is een goede aanvulling gebleken op de Mindfulness training die ik heb gevolgd.

Tineke:

Mede door de regelmatige massages die ik bij Astrid Zwetsloot heb mogen ontvangen, ben ik beter in mijn lijf gekomen, waardoor ik me steviger voel in het dagelijkse leven. Een aanrader voor iedereen die het een en ander heeft meegemaakt in haar/zijn leven. Zij heeft mij de veiligheid gegeven die ik nodig had om de massages toe te laten.

Bob:

Door een motorongeluk had ik behoorlijk ernstige onderrug klachten en was in korte tijd heel veel afgevallen. De eerste keer voelde meteen goed. Ik had alle vertrouwen in je. Ik heb er zowel lichamelijk als geestelijk heel veel baat bij. De aanrakingen voelen vrijwel altijd meteen goed en vertrouwd, alsof je meteen de juiste plek raakt. Ik kan me helemaal overgeven omdat ik je volkomen vertrouw. Er zijn bepaalde delen van mijn lichaam die extra gevoelig zijn, waaronder de zwakke onderrug, maar je weet precies hoe je ermee om kan gaan. Ik zeg wel eens tegen je dat ik in een andere dimensie lijk te komen. Belangrijk om te vermelden vind ik zeker nog dat elke massage weer anders, het is nooit hetzelfde. De massage werkt ook een tijdje door.

Katharina:

Dit zou iedereen een x moeten proberen! Geweldige massage met magische handjes van Astrid.

Marc:

Heeeerlijk! heb meteen weer een afspraak gemaakt!

Monica:

De raindrop methode is een bijzondere ervaring, heerlijk al die geuren en oliën en de nawerking is duidelijk voelbaar.

Meer bewustwording, aandacht en innerlijke rust door massage